Painless Breast Implants® Slovakian Testimonials

Ak uvažujete o augmentácii prsníkov s implantátmi, mali by ste urobiť niektoré rozhodnutia. Pravdepodobne najdôležitejším rozhodnutím je váš chirurg, ktorý vás môže viesť a poradiť vám o rôznych možnostiach operácie.

Odkedy som začal svoju súkromnú prax v roku 1999, po vykonaní mnohých stoviek procedúr augmentácie prsníka som vyvinul techniku, pri ktorej sa moje pacientky zvyčajne zobudia bez bolesti a potom majú zvyčajne iba veľmi mierne nepríjemné pocity, ak vôbec. majú to Väčšina pacientov, ktorých vidím, mi neverí, keď im poviem, že ich úroveň nepohodlia bude minimálna.

Počuli od priateľov alebo príbuzných, že po operácii mali veľa bolesti, že boli dlho v posteli, že sa nemohli vrátiť do práce atď. Takže to, čo som urobil, je nahrávanie niektorých pacientov do nemocnice. Deň alebo niekoľko dní po operácii vám poviem o vašich skúsenostiach.
Môžem vás uistiť, že ide o pravidelných pacientov, ktorí dávajú svoje vlastné názory. Nie sú naprogramované. Pacientom boli položené niektoré jednoduché otázky, na ktoré by mohli slobodne odpovedať, ako chcú. Pacienti neboli v žiadnom prípade odmenení za dobrovoľníctvo vo videách.

Myslím si, že pacienti boli takí vďační za skúsenosť, ktorú mali, že sú radi, že to robia a rozširujú slovo, takže aj ostatní majú dobré skúsenosti ako oni. Pre každého pacienta, ktorý bol ochotný byť videný na videu, vás môžem ubezpečiť, že existujú stovky ďalších, ktorí mali rovnaké skúsenosti, z ktorých mnohí boli príliš plachtí, alebo nechceli zverejniť svoju operáciu. Ak môžem urobiť ďalší návrh, nie je to len kúpiť v cene. Konečný výsledok bude nielen rovnaký od jedného chirurga po druhého, ale vaše skúsenosti počas týždňov alebo mesiacov nebudú rovnaké.

Are you interested in
Painless Breast Implants®?

Taking the next step towards a more confident you is easy. For appointments or any questions, just fill out our quick form. We are ready to guide you through the process and help you achieve the look you want. Book your consultation or send us your inquiry today.

Questions?
Ready to book a free Consultation?

Check our FAQ for Painless Breast Implants®
or use the form to the right to Book your
FREE CONSULTATION!
Take me there!
Best Time to Contact You

Are you interested in any other procedures?

Select any procedures you want from the list below and Book your
FREE CONSULTATION!

Breast
Body
Face
Office Procedures